Vineri 20 Septembrie

VIDEO. Scandal monstru într-o comună din Cluj: „Am intrat în panică, copiii plângeau de frică. Dacă făceam o mișcare greșită săreau pe noi”


Mai mulți clujeni din comuna Iara au fost implicați într-un scandal de proporții. Totul a pornit din cauză că doi vecini nu au reușit să se pună de acord în legătură cu un gard care marchează limitele de proprietate. 

Una dintre persoanele implicate a relatat pentru Știri de Cluj că a avut parte de o situație total neașteptată, după ce a realizat că vecinul său încearcă să-i distrugă gardul, pentru a-și extinde curtea pe terenul său. 

WhatsApp Image 2024-07-30 at 12.53.06 (1).jpeg

Clujeanul susține că vecinul său a angajat mai mulți muncitori care au încercat să taie un stâlp al gardului de beton pe care îl construise în urmă cu mai mulți ani. Când a sesizat ce se întâmplă, tatăl său le-a atras atenția muncitorilor angajați de vecini, iar aceștia au abandonat lucrările și au plecat acasă.

Supărați că nu și-au putut duce planul până la capăt, vecinii au încercat să-i dea o lecție clujeanului. La scurt timp, acesta s-a trezit cu aproximativ 15 persoane puse pe scandal în fața casei sale. 

Pentru că se temea că discuțiile aprinse pot degenera într-o bătaie soră cu moartea, fiind și în inferioritate numerică față de adversari, clujeanul a alertat poliția, care a venit abia după o oră și jumătate. 

WhatsApp Image 2024-07-30 at 12.53.04.jpeg

Vecinii noștri au început să construiască un gard. Gardul nostru e făcut, e cum trebuie. În timpul lucrărilor, meseriașii angajați de vecini au început să taie dintr-un stâlp al gardului nostru. Ei au vrut să rupă un stâlp fără niciun acord, ca să poată să facă loc pentru gardul lor, să-și mărească gardul lor în curtea noastră.

În schimb, tatăl meu s-a dus și i-a luat la rost, s-au certat puțin și meseriașii au plecat acasă după discuție. Imediat după, au venit 15-20 de persoane să ne bată, să ne omoare, să ne taie, să îi dea în cap cu o țeavă tatălui mei. Totul s-a întâmplat între curtea noastră și curtea lor. Noi am avut noroc că nu am sărit la bătaie, pe camere se vede cum ei au venit foarte agresivi, dornici de bătaie.

Am sunat la 112, a venit poliția după aproape două ore și nu le-a făcut absolut nimic. Mi-au luat mie buletinul, că eu am fost cel care a sunat, și au mai luat un buletin din gașca lor. După au plecat fără să-mi ia o declarație. Noi numai patru persoane am fost, ei au fost peste 15 persoane. Noi am intrat în panică, copiii plângeau de frică. Dacă făceam o mișcare greșită săreau pe noi.”, a declarat clujeanul pentru Știri de Cluj.

Clujeanul susține că va depune o plângere penală împotriva celor care i-au distrus gardul și au declanșat scandalul. 



Comentarii Facebook