Vineri 27 Septembrie

VIDEO. Scene alarmante la Cluj. Tânăr surprins lângă SORA rătăcind pe carosabil, total dezorientat: „Am crezut că e beat, dar se purta prea ciudat”


Scene halucinante au fost surprinse la Cluj, luni seara, chiar în centrul orașului. Un tânăr aflat vădit sub influența drogurilor a fost văzut mergând somnambul pe lângă stația CTP de lângă Sora. Acesta a ajuns preț de câteva secunde și pe carosabil, moment în care putea fi accidentat de un autobuz sau de o mașină. Martorii povestesc că acesta se deplasa cu dificultate, abia reușind să își mențină echilibrul, și părea complet rupt de realitate.

Clujenii au început să reclame tot mai des faptul că în anumite zone din oraș, după lăsarea serii, se strâng persoane care consumă droguri și fac dezastru. 

„Mă întorceam cu un amic de la un local când l-am văzut pe băiat. Inițial am crezut că era beat, dar se purta prea ciudat, nu reacționa la nimic, era clar drogat”, spune clujeanul care a surprins scena. 

Pe imagini se poate vedea cum tânărul se mișcă haotic, fără să conștientizeze pericolul în care se află. Poliția Locală nu pare prea dornică să patruleze mai des prin zonă ca să descurajeze asemenea comportament, deși mulți clujeni au observat incidente similare anume lângă SORA. 


Comentarii Facebook