VIDEO Scene șocante pe Autostrada Transilvania, Cluj! Doi copii surprinși cu corpul pe jumătate ieșit pe geamul unei mașini care gonea cu viteză!


Scene incredibile au fost surprinse pe Autostrada Transilvania, în dreptul localității Turda, unde doi copii au fost filmați în timp ce stăteau cu jumătate de corp în afara unei mașini care circula cu viteză. Copiii se aflau într-un Logan cu numere de înmatriculare din Alba. Au reintrat în mașină în clipa în care au realizat ca sunt filmați. 

Inconștiența șoferului, care le-a permis celor doi copii să scoată corpul pe geam în timp ce autoturismul se deplasa pe Autostrada A3, putea provoca o tragedie gravă. Chiar și pentru câteva zeci de secunde, un astfel de gest este extrem de periculos, o frânare bruscă sau o mișcare necontrolată putând duce la un accident fatal.

Momentul a fost surprins de un alt participant la trafic, care a filmat scena și a publicat clipul pe o rețea de socializare, într-un grup dedicat șoferilor. Imaginile au stârnit imediat reacții de indignare din partea utilizatorilor, care au condamnat vehement comportamentul iresponsabil al șoferului. Mulți dintre cei care au văzut filmarea au solicitat intervenția autorităților pentru a-l sancționa pe conducătorul auto și a preveni astfel de incidente periculoase.

Incidentul surprins pe Autostrada Transilvania, în dreptul localității Turda, scoate din nou în evidență pericolele la care sunt expuși copiii atunci când adulții din jurul lor nu respectă regulile de siguranță. Cei doi minori, filmați cu jumătate de corp ieșiți pe geamul unei mașini în plină viteză, au atras imediat atenția celorlalți participanți la trafic, care au reacționat rapid pentru a documenta momentul și a-l face public.

Astfel de gesturi de inconștiență sunt extrem de riscante, mai ales pe autostradă, unde viteza mare sporește dramatic riscul unui accident.

Părinții și șoferii sunt încurajați să fie extrem de atenți la siguranța copiilor în mașină și să respecte normele legale, mai ales pe drumurile de mare viteză, cum sunt autostrăzile.

Comentarii Facebook