Vineri 27 Septembrie

VIDEO. „Și-a luat carnetul pe un sac de cartofi” - Mașina unui clujean, lovită în parcarea unui magazin de bricolaj din cartierul Someșeni


Un clujean și-a găsit mașina lovită, după ce a lăsat-o în parcarea unui magazin de bricolaj de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. 

Conform imaginilor surprinse de camera de bord, vinovată de incident ar fi o șoferiță începătoare. 

Martoră la grozăvie a fost și o altă femeie care o însoțea pe tânăra șoferiță și care i-ar fi recomandat acesteia să plece fără să lase un număr de telefon sau să-și ceară scuze de la proprietarul mașinii avariate. 

Norocul bărbatului a fost că avea camera de bord pornită și a reușit să surprindă incidentul. 

CJ ** *** te rog să mă contactezi în privat pentru a rezolva problema cu lovitura de pe portiera dreaptă cu care m-ai înzestrat astăzi în parcare la Leroy Merlin, după ce ai făcut mai multe manevre pentru a parca cu spatele. După ce te-ai coborât, a trebuit să vină și mama ta să vadă ce ai făcut și cât de grav este, după care ne-am făcut că nu s-a întâmplat nimic.

În al doilea video la secunda 25.”, a scris clujeanul care s-a trezit cu mașina avariată, pe rețelele de socializare. 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară:

Dacă din primul an începe să lovească mașini și să fugă, e clar că și-a luat carnetul pe un „sac de cartofi”. Întrebarea e: a câta oară?

M-a deranjat faptul că nu mi-a lăsat nici măcar un bilet cu „scuze” în parbriz, măcar atât, că și așa mașina nu e într-o stare foarte bună estetic, dar totuși, gestul contează.

Nu contează dacă mașina este ultima rablă sau una de lux, trebuie să-ți asumi ce faci. Nici legi bune nu avem... Dacă rămânea fără permis și o amendă dublu cât mașina ei, atunci poate își asuma greșeala.”.

Comentarii Facebook