VIDEO Șofer clujean cu AUDI filmat când depășește inconștient coloana în curbă: „Uite așa ne trezim cu el pe contrasens și ne trimite la Sfântu Petru”


Șofer clujean cu Audi surprins depășind coloana pe linie continuă – pune în pericol viețile participanților la trafic

Un șofer din Cluj, aflat la volanul unui Audi, a fost filmat în timp ce efectua o manevră extrem de periculoasă pe șosea, depășind mai multe mașini deodată pe linie continuă, în curbă, și punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic. În imagini se poate observa cum șoferul ignoră orice normă de siguranță și se aventurează pe contrasens, la un pas de a provoca un accident grav.

Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mulți utilizatori au criticat comportamentul inconștient al șoferului. Unul dintre comentatori, chiar a catalogat manevra drept „suicid”, în timp ce altul și-a exprimat frustrarea față de astfel de situații: „Și uite așa ne trezim oricare din noi cu unu' ca ăsta pe contrasens și ne trimite la Sf. Petru nevinovați. Sper că poliția a văzut filmarea.”

Reacțiile nu s-au oprit aici. Un alt utilizator, a sugerat că filmarea ar trebui să fie trimisă autorităților, comentând ironic: „Dă un forward la clip la cine trebuie și îl faci pieton ceva vreme... Inconștiență!”

Cei care au văzut filmul au remarcat și ironia situației. Deși șoferul Audi-ului părea să fie în mare grabă, cu siguranță, având în vedere traficul din Cluj, a ajuns cel mult cu „patru mașini mai în față” la primul semafor, ceea ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă riscul a meritat.

Cel care a surprins incidentul a transmis și un mesaj șoferului imprudent: „Poate data viitoare nu o să-ți mai iasă.”


Comentarii Facebook