Vineri 20 Septembrie

VIDEO Tânărul de 20 de ani, care a târât cu mașina un polițist clujean și a fugit, a fost reținut pentru 24 de ore


Tânărul de 20 de ani, care a târât cu mașina un polițist din Cluj și a fugit, a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj:

„În cursul zilei de astăzi, 28 august a.c., pe numele tânărului de 20 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și părăsirea locului accidentului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore”.

Vă reamintim că astăzi a avut loc o întâmplare șocantă pe strada Blajului din Cluj-Napoca. În cursul dimineții, în jurul orei 08.20, în timpul unui control de rutină, șoferul de 20 de ani a refuzat să iasă din mașină, după ce a fost rugat de un polițist să facă acest lucru. 

Polițiștii au încercat să-l imobilizeze, dar bărbatul a pornit de pe loc, târându-l astfel și pe unul dintre polițiști după mașină. Agentul de poliție a fost rănit.

În acel moment ân autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu a respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vechicul. Astfel, polițiștii l-au imobilizat, moment în care bărbatul a demarat cu autoturismul, târându-l câțiva metri pe unul dintre polițiști și provocându-i leziuni la nivelul picioarelor.

Pasagerul a ajuns la poliție, iar șoferul a fost căutat și găsit în mai puțin de o oră în Someșeni. 


Comentarii Facebook