Miercuri 18 Septembrie

VIDEO Tupeu de șofer cu BMW, cu număr de București: Forțează ieșirea pe interzis din parcarea Sălii Polivalente din Cluj, cu riscul de a lovi alte mașini

Tupeu de BMW la volan 

Un nou episod revoltător din seria „Tupeu la volan” a avut loc în parcarea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Un șofer de BMW, cu numere de București, ignorând complet regulile de circulație, a ales să iasă din parcare în stânga, deși ar fi trebuit să o ia la dreapta ca toți ceilalți. Cu o aroganță ieșită din comun, acesta a ținut morțiș să facă stânga, forțând trecerea printre alte mașini și riscând o coliziune periculoasă.

Martorii au privit cu indignare cum șoferul a pus în pericol siguranța celor din jur, fiind la un pas să lovească alte autoturisme. Deși manevra sa a stârnit îngrijorare și claxoane din partea celorlalți participanți la trafic, conducătorul auto nu s-a lăsat intimidat și a ieșit pe drumul dorit, la limita unei coliziuni.

Incidentul a fost filmat de un alt șofer aflat în zonă, care a postat clipul pe rețelele de socializare, însoțit de un simplu „no comment”. Postarea a strâns rapid reacții din partea internauților, care și-au exprimat indignarea față de comportamentul sfidător al șoferului.

Comentarii Facebook