Duminica 8 Septembrie

VIDEO Un clujean a incendiat o mașină parcată pe o stradă din Marăști. Polițiștii au făcut percheziții la el acasă

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au executat un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 58 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 26 iunie, în jurul orei 05:00, când polițiștii au fost sesizați că un autoturism parcat pe o stradă din cartierul Mărăști a fost cuprins de flăcări. Investigațiile ulterioare au indicat că bărbatul de 58 de ani ar fi folosit dispozitive improvizate pentru a incendia intenționat autoturismul, cauzând un prejudiciu estimat la 4.000 de lei. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

În continuarea cercetărilor, la data de 17 iulie, la locuința suspectului a fost efectuată o percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunuri cu valoare probatorie pentru caz. După finalizarea percheziției, bărbatul a fost condus la audieri și ulterior prezentat procurorului, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.


”La data de 17 iulie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.
În continuarea documentării situației de fapt, la data de 17 iulie a.c., la locuința bărbatului a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate bunuri cu valoare probatorie pentru cauză.
La finalizarea activității de percheziție, cel în cauză a fost condus la audieri și ulterior prezentat procurorului,care a dispus plasarea acestuia sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Comentarii Facebook