Viitor mire din Cluj, revoltat că rudele vor vedea că „orașul de 5 stele” e plin de gropi: „Mi-e rușine în fața invitaților de halul în care e strada”


Un clujean care urmează să se căsătorească peste trei săptămâni a solicitat Primăriei Cluj-Napoca să repare de urgență strada Pomet din municipiu. 

El a afirmat că îi este rușine că invitații la cel mai frumos eveniment din viața lui vor fi nevoiți să circule pe o stradă impracticabilă. 

Clujeanul susține că, din moment ce nu există intenția de a moderniza strada, ar fi frumos să fie reparată într-o oarecare măsură. 

Strada Pomet a devenit de-a dreptul impracticabilă. Este absolut rușinos halul în care arată. Dacă oricum nu există vreo intenție de modernizare ar fi frumos să fie cât de cât reparată. Deci este îngrozitor. Personal avem nunta în 3 săptămâni și mi-e absolut rușine de halul în care e această stradă în fața invitaților. Va rog sa urgentați niște lucrări de reparație.”, a semnalat un clujean. 

În ultima perioadă, tot mai mulți clujeni și-au arătat nemulțumirile în legătură cu străzile pline de gropi din municipiu, cele mai multe situații fiind semnalate în cartierele Sopor, Grigorescu și Someșeni. 

UPDATE

Situația celor doi tineri pare că l-a impresionat profund pe primarul Emil Boc, care a transmis că strada va fi modernizată astfel încât mirii și invitații să aibă o nuntă frumoasă. 

Edilul a precizat că o parte din stradă este deja asfaltată, iar cealaltă parte va fi asfaltată după ce se finalizează lucrările pentru utilități. 

Emil Boc a relatat că a luat legătura și cu viitoarea mireasă, pe care a informat-o că până în 20 august lucrările de modernizare specifice vor fi finalizate.

„Bună ziua! Strada Pomet, unde locuiesc cei care vor avea nuntă la început de septembrie, va fi modernizată cu lucrări specifice străzilor nemodernizate astfel încât mirii și invitații să aibă o nuntă frumoasă! (o parte din strada este asfaltată deja, o altă parte va fi asfaltată după ce se finalizează lucrările de la gaz, apă, electrica). 

Casa de piatră și Nuntă frumoasă tinerei familii! 

Am luat legătura și cu domnișoara Teodora Pop , autoarea sesizării, și am informat-o despre faptul ca până în 20 august lucrările de modernizare specifice vor fi realizate! 

Vă mulțumesc și vă urez o zi frumoasă!”, a transmis primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Comentarii Facebook