Vineri 20 Septembrie

Vitezomanii din Cluj, luați în vizor de polițiști. Un șofer de 21 de ani s-a crezut pilot de curse! A fost prins circulând cu 220 km/h pe A3


Autostrada A3 a devenit raiul vitezomanilor! Dovada o face un tânăr de 21 de ani din Harghita care a fost prins circulând cu 220 km/h pe sectorul Câmpia Turzii - Nădășelu. Acesta va rămâne pieton luni bune și s-a ales și cu o amendă uriașă. 

,,Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, un tânăr, de 21 de ani, din județul Harghita, întrucât acesta a fost surprins și înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 220 km/h pe sectorul Câmpia Turzii - Nădășelu, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.”, transmite IPJ Cluj.

Un alt șofer a fost prins beat pe același sector de drum, în urmă cu câteva dimineți. El a rămas pieton pentru 90 de zile primind și o amendă de 1.485 de lei.

,,La data de 9 august a.c., în jurul orei 9.55, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe tronsonul Câmpia Turzii - Nădășelu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.”, transmite IPJ Cluj.

În doar 3 zile, în perioada 9-11 august, polițiștii au împărțit 140 de amenzi, în valoare de peste 55.000 de lei, dintre care 76 pentru încălcarea regimului legal de viteză pe Autostrada A3 Turda-Bors.

Au fost efectuate 119 testări cu aparatele etilotest. 20 de șoferi au rămas pietoni, 19 dintre ei din cauza vitezei, în timp ce unul a fost prins beat la volan. 


Comentarii Facebook