Voluntariat cu dragoste: O clujeancă a pregătit minuțios 70 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din Cluj


O clujeancă dedicată, a lucrat până seara târziu pentru a echipa și distribui 70 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din Cluj. 

Campania sa a implicat un efort considerabil, de la strângerea de fonduri și achiziționarea de rechizite, până la pregătirea minuțioasă a lucrurilor care vor ajunge la copiii din Cluj. 

„Am lucrat până seara târziu și am reușit echiparea, distribuirea de rechizite pe vârste, pregătirea minuțioasă a penarelor pentru 70 de ghiozdane. Această campanie presupune multă muncă. 

De la partea de strângere de fonduri, postări repetate, cumpărături, colectare de materiale din toate colțurile orașului, mașina plină, până la pregătire atentă conform listelor și ultima parte de sute de kilometri pentru distribuire în fiecare casă și relaționarea cu fiecare caz în parte pentru identificarea nevoilor pe viitor. 

Aseară au fost 4 ore în picioare. Dacă e ghiozdan de fetiță atunci trebuie trusa de geometrie roz, marker parfumat roz, caietul cu cireșe, penarul cu sclipici. Sus-jos, bifează pe listă, verifică prinderile, testează fermoarul. Mulțumesc prietenelor mele pentru că mă suportă și mă susțin”, a relatat Rocsana Contra, o clujeancă cu suflet mare, care nu se află la prima acțiune de acest tip. 

3.jpg

Comentarii Facebook