Vrei ca micuțul tău să învețe bine o limbă străină? O soluție este Grădinița Millennium din Cluj
Limbile străine au început să devină obiect de studiu pentru copii încă de la vârste foarte mici.
Parinții moderni conșientizează cât de important este ca cei mici să studieze cât mai multe limbi străine, prin prisma șanselor multiple pe care acestea le oferă în viitor, din punct de vedere profesional și nu numai.
Specialiștii susțin că abilitatea de a învăta și deprinde limbile străine este înnăscută la copii. Procesul de învățare a acestora trebuie început de la vârste foarte mici.
La 2-3 anișori, copiii asimilează extrem de ușor cuvinte noi.
Se pare că și sansele de a învăța corect și de a vorbi fluent o limba străină sunt mai mari atunci când copilul începe să o studieze de foarte mic.
Cu cat amâni mai mult procesul învățării limbilor străine, cu atât copilul le asimilează mai greu. Experții susțin că dacă este expus la acestea înainte de pubertate - 12 - 13 ani- șansele de a deprinde ușor limbile străine si chiar de a le vorbi cu accent nativ sunt mai crescute.
Grădinița Millennium din Cluj-Napoca de pe strada Pârâului nr.7 oferă unul dintre cele mai bune programe de educație bilingv român-englez, român-francez si matern german.
În cadrul programului sunt respectate cerintele Curriculumului National aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Acest Curricculum se aplică cu metode moderne de educație și învățare (metoda senzorială) având în centru COMUNICAREA.
Educatorii acestei grădinițe sunt permanent preocupați și de formarea caracterului copiilor în contextul unei societăți dinamice pline de provocări.
Pentru a le asigura copiilor un program cât mai complex pentru o creștere armonioasă Grădinița Millennium a pregătit în acest an pentru cele șase grupe de copii cursuri de: kinetoterapie, înot, comunicare, tenis, dans, pictură, mind lab.
”Pentru o dezvoltare globală, în fiecare an suntem preocupati de activitățile care sunt într-adevăr benefice și importante pentru dezvoltarea copiilor. Înotul care se face pe toata perioada anului școlar, duce la creșterea imunității si dezvoltarea psihomotrică a copiilor, tenisul, dansul, educația fizică, kinetoterapia formează deprinderi care îi vor ajuta să se mențină sănătoși și activi pe tot parcursul vieții.
Activitatea de comunicare și dramatizare aduce un plus necesar în dezinhibarea personalității copiilor, atelierul de creație îi descătușează și îi face imaginativi, inventivi și le deschide un nou orizont, spre culoare, formă și bun gust.
Proiectele tematice înseamnă socializarea în afara grădiniței și stau la baza formării lor de mici cetățeni responsabili. Suntem preocupați permanent de promovarea acelor activități care să asigure echilibrul dintre dezvoltarea emoțională și cea fizică”, ne-a declarat Simona Pop, director Grădinița Millennium.
Pentru informaţii suplimentare despre Grădinița Millennium, consultaţi AICI sau pagina de Facebook a Grădiniței Millenium.
Video: Serbare cu participarea copiilor din grupa germană de la Grădinița Millennium