Miercuri 18 Septembrie

Vrei să te faci IT-ist? Universitatea Tehnică din Cluj Napoca are un program special pentru asta! Vezi care sunt condițiile de înscriere


Dacă te-ai gândit dintotdeauna că ai vrea să lucrezi în domeniul IT sau pur și simplu vrei să-ți schimbi domeniul de activitate dar nu știi de unde să începi, ai putea găsi soluția la  Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

UTCN organizează un program postuniversitar de formare în IT, destinat tuturor celor care vor să lucreze în domeniu, indiferent de experiența anterioară.

Pe parcursul celor doi ani de studiu cursanții vor învăța cele mai importante noțiuni din domeniul Tehnologiei informației, făcând ușoară tranziția spre specializări profesionale precum programator, inginer în baze de date, dezvoltator de aplicații web sau inginer de sistem. 

Aceștia trebuie să parcurgă 7 cursuri cu durata totală a 14 săptămâni și câte un proiect pe semestru. 

În aceste 4 proiecte cursanții vor avea ocazia să rezolve probleme reale, și să aplice cunoștințele pe care le-au dobândit de-a lungul cursurilor. La finalul celor 2 ani studenții vor pregăti și susține o lucrare de disertație. 

Programul de Informatică Aplicată și Programare oferă și suport suport educațional constant, sub forma unor materialele de formare pe o platforma de e-learning, în format PDF/HTML si video, care pot fi urmărite oricând de cursanți. 

Cursurile abordate:

  •  Tehnologia informației și a comunicării
  •  Complemente de programare
  •  Realizarea aplicațiilor pentru www
  • Crearea și exploatarea bazelor de date
  • Programarea interfețelor utilizator
  • Programare avansată
  •  Sisteme de operare și rețele de calculatoare

Cei care doresc să se înscrie trebuie să completeze trebuie să completeze un formular de preînscriere online.

Menționăm că pentru a participa la acest program candidații trebuie să dețină o diplomă de licență, fiind vorba de un program de studii postuniversitare.

Comentarii Facebook