Wizz Air distruge nervii clujenilor!Pilotului i s-a terminat programul/Pasagerii zborului la Nisa au fost întorși de pe pistă. Zborul, amânat nedeterminat!


UPDATE ora 23:30 Zborul a fost anulat

Zborul de Nisa de pe Aeroportul din Cluj-Napoca din această seară a fost pâna la urmă anulat de tot. Pasagerii nu au fost anunțați dacă vor putea zbura măcar zilele următoare sau nu.

„Au anulat cursa de tot abia acum, deși ei, se pare, că știau deja de o oră că nu se va mai zbura. Doar pasagerilor care nu erau din Cluj, li s-a spus că încearcă să le găsească cazare”, a relatat un pasager pentru Știri de Cluj.

nisa cursa anulata cluj.jpg


Știrea ințială
-------------------------------------------------------------------------

Pasagerii zborului Wizz Air de pe Aeroportul Cluj-Napoca cu destinația Nisa au avut parte de o experiență neplăcută în această seară, după ce avionul care trebuia să decoleze la ora 18:15 a fost amânat de două ori.  Inițial, zborul a fost reprogramat pentru ora 21:45, însă problemele nu s-au oprit aici.


Pasagerii au fost anunțați că pilotului i s-a terminat programul, și că trebuie să se întoarcă de pe pistă înapoi în terminal. Asta după ce zborul lor fusese amânat 2 ore și jumătate:


„Tocmai am fost anunțați că pilotul nu ar mai fi vrut să zboare că i s-a terminat programul!/Zborul a fost amânat nedeterminat”


Cu aproximativ 30 de minute înainte de ora stabilită pentru noua decolare, pasagerii au fost anunțați să se prezinte la poarta de îmbarcare și au început procedurile de îmbarcare. Au trecut de poarta de îmbarcare, iar în timp ce așteptau autobuzul care urma să îi transporte la avionul cu care ar fi trebuit să decoleze, au fost informați că trebuie să se întoarcă în terminal.

Un pasager a relatat pentru Știri de Cluj că în jurul orei 22.00 au fost informați de una dintre persoanele care făceau îmbarcarea că pilotul nu ar mai fi vrut să zboare, căci i s-ar fi terminat programul. 

„Acum a venit cineva, cred ca de la Wizz Air, era oricum o persoană care făcea îmbarcarea, și ne-a spus că pilotul nu ar mai vrea să zboare, că i s-a terminat programul. Și că acum ar fi întrebat alt pilot dacă vrea să preia cursa. Se așteaptă un răspuns”, a relatat clujeanul pentru Știri de Cluj.

În prezent, zborul este amânat pe perioadă nedeterminată, iar pasagerii nu au primit încă informații clare cu privire la ora la care vor putea decola. Situația a generat nemulțumiri și frustrare printre călători, care sperau să ajungă la destinație în această seară.

Reprezentanții Wizz Air nu au oferit încă un comentariu oficial cu privire la motivele acestor amânări repetate și la momentul estimat pentru decolare. Pasagerilor li s-a recomandat să rămână în apropierea porții de îmbarcare și să urmărească anunțurile din aeroport pentru actualizări.

nisa 4.jpg

nisa 3.jpg


wizz air nisa boarding.jpg

Prin ce au trecut pasagerii zborului Cluj-Nisa în această seară

  • ora 18.15- zborul de Nisa e amânat două ore și jumătate
  • ora 21.15- pasagerii sunt chemați la poarta de îmbarcare, se fac formalitățile și trec de poartă
  • după un timp sunt întorși de pe pistă și trimiși înapoi în terminal
  • ora 22.00- sunt anunțați că pilotului i s-a terminat programul, iar zborul care fusese amânat 2 ore și jumătate, este acum amânat pe perioadă nedeterminată
  • ora 23:30 zborul a fost anulat de tot

 

Visele spulberate într-o imagine

nisa copii cursa anulata.jpg

Comentarii Facebook