Wizz Air îi înebunește din nou pe clujeni! Pasagerii zborului Londra, dați jos din avion, după ce fuseseră îmbarcați/ Zborul, amânat deja de două ori


UPDATE ora 9.40

Pagaserii sunt duși din nou în avion, și se așteaptă decolarea.

Zborul de Londra din această dimineață, amânat deja de două ori

Wizz Air reușește din nou să îi scoată din minți pe clujeni. Pasagerii zborului de Londra care trebuia să decoleze la ora 6.10, au fost îmbarcați în avion la 5:50 și dați jos la 6.22, după ce avionul mersese deja vreo 100 de metri pe pistă. Pasagerilor li s-a comunicat ca sunt probleme tehnice, așa că zborul a fost mutat pe ora 8.30. Ulterior pasagerii au fost anunțați prin sms că decolarea va fi la 9.15.

Din păcate, la ora 9.24, pasagerii nu au fost încă îmbarcați, și nici nu li s-a comunicat când vor fi. Ei se află încă pe Aeroportul Cluj-Napoca și așteaptă să fie informați de reprezentanții Wizz Air când vor zbura spre Londra. 

Pasagerul care a trimis fotografiile pentru Știri de Cluj a spus că el nici măcar nu mai are speranțe în acest sens, și așteaptă ca măcar să îi fie adus bagajul înapoi pentru a putea pleca cu mașina până în Marea Britanie.

„Efectiv m-am săturat. Sunt în aeroport de la 3:30 și nici acum nu știu când vom pleca. Acum 7 săptămâni când am zburat și atunci au fost întârzieri. Ei tot timpul au probleme. Prefer să plec cu mașinina, chiar dacă drumul este extrem de lung. Îi sfătuiesc pe cei care trec prin astfel de situații să ceară despăgubiri, căci au dreptul”.

despagubiri.jpg 


zbor londra 2.png


londra 1.jpg



londra 3.jpg




Comentarii Facebook