Duminica 8 Septembrie

Zborurile interne sunt la mare căutare de români după ce Valea Oltului a fost închisă. Preț uriaș pentru un bilet București - Cluj-Napoca


Traficul oprit de pe Valea Oltului afectează tot mai mulți români care încearcă să ajungă în centrul și vestul țării în această perioadă, mai ales în plin sezon al festivalurilor la Cluj. 

Odată cu anunțul că unul dintre cele mai circulate drumuri din România este închis timp de o lună, au crescut căutările de zboruri pe rutele interne, companiile aeriene oferind o alternativă pentru cei care nu vor să piardă timpul în aglomerația din trafic. Potrivit agenției de turism online Vola.ro, căutările de zboruri din București spre orașe precum Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Brașov sau Baia Mare au crescut cu până la 68% după 8 iulie. 

Cât costă un zbor către Cluj-Napoca și alte orașe afectate de Valea Oltului

Pentru zborurile de la începutul lunii iulie și până la jumătatea lui august, tariful mediu al zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului este de 157 de euro. Prețurile zborurilor spre Cluj-Napoca pornesc de la 116 euro, cele spre Oradea, de la 130 de euro, cele spre Satu Mare, de la 131 de euro, iar cele spre Baia Mare, de la 149 euro. 

 



Comentarii Facebook