Duminica 8 Septembrie

Zeci de călători clujeni nemulțumiți de Fany! Microbuze puține, pline și care nu ajung la timp în stație: „Tot șoferii au gura mare!”



Continuă scandalurile din jurul companiei de transport Fany, călătorii clujeni spunând că sunt extrem de nemulțumiți de serviciile oferite. 

În această dimineață, mai mulți clujeni care circulau de la Turda spre Cluj-Napoca au fost supuși unei situații extrem de neplăcute. În jurul orei 07:30, stațiile erau pline de oameni care așteptau ca la 07:40 să apară un microbuz Fany, însă au așteptat în zadar. Și au tot așteptat… până la 08:27. 

Fiind supuși unei asemenea întâmplări, călătorii clujeni s-au revoltat și l-au luat la întrebări pe șoferul autocarului, acesta ridicând tonul la rândul său, ba chiar i-a și înjurat pe cei care au avut tupeul să se răzvrătească. 

De o oră stau în stație și nu a oprit nici un microbuz sau autocar. Păi eu chiar îs obligată să întârzii la lucru din cauză că nu au ei chef de muncă? Tot șoferii au gura mare. Doamne ferește să le zici ceva că se răstesc la tine, te înjură. Nu mi se pare corect.”, relatează o femeie implicată în acest conflict. 

Potrivit celorlalți călători, se pare că Fany are probleme reale în ceea ce privește punctualitatea și numărul de microbuze/autocare. 

Cam în fiecare dimineață se întâmplă asta. Nu prea au microbuze. Pornește câte un microbuz de-ăla mic din Micro 3 și până ajunge în centru e deja plin și nu mai oprește în restul stațiilor. Nici autocare nu prea bagă dimineața… Nici nu poți să vii să stai aici de la 6 dimineața. Dacă au pus un program, să-l respecte. Nu știu. Își bat joc de noi și ne mai cer și aproape 15 lei pe bilet.”, a declarat un alt călător. 

În urmă cu câteva luni, compania de transport Fany a fost implicată într-un scandal uriaș, bazat pe poziționarea stațiilor. Toată lumea era bulversată, mai ales călătorii care nu mai înțelegeau unde trebuie să stea pentru a nu pierde cursa de Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook