Vineri 20 Septembrie

Zeci de familii se tem că vor rămâne blocate pe o stradă din Cluj, după ultimele ploi: „Necesită intervenție urgentă pentru a nu se surpa”


Un bărbat care locuiește pe strada Valter Mărăcineanu din Cluj-Napoca susține că drumul s-a deteriorat și surpat după ploi. Din acest motiv, se teme că zeci de familii din zonă ar putea rămâne blocate pe strada respectivă, dacă nu vor fi luate măsuri pentru consolidarea străzii. 

El a relatat că a sesizat problema reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca încă din primăvara acestui an, însă după ce i s-a comunicat că problema va fi rezolvată, nu a mai primit niciun răspuns, dar nici nu a intervenit nimeni.  

Oamenii se tem că dezastrul de pe strada Uliului din municipiu s-ar putea repeta și în zona lor. 

„Surpare și deteriorare după ploi! Încă din luna mai am anunțat probleme la strada Valter Mărăcineanu, urmare a ploilor și lipsei sistemului de scurgere controlată a apei pluviale. Răspunsul primăriei a fost că va fi rezolvat.

Din nefericire, a mai plouat și problemele s-au accentuat!!! Strada este în proprietatea primăriei și noi nu putem, ca riverani, să intervenim. Necesită intervenție urgentă pentru a nu se surpa și bloca definitiv, câteva zeci de familii putând rămâne blocate în zonă.

Când se va interveni sau ce ar trebui să facem pentru a rezolva problema, pentru că se pare că primăria nu o va face.”, a transmis un clujean care locuiește pe strada Valter Mărăcineanu. 


Comentarii Facebook