Zeci de percheziții în patru județe, inclusiv la Cluj: Traficanți de droguri săltați de mascați. Au fost găsite arme, bani și cannabis
Zeci de percheziții domiciliare au avut loc, miercuri dimineața, la locuințele unor traficanți de droguri din mai multe județe.
„Astăzi, 21 aprilie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, efectuează 38 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În prezent, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate efectuează 38 de percheziții domiciliare în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.
Grupare organizată cu acțiune în Sibiu, Cluj, Alba și Brăila
Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2020 și până în prezent, o grupare de criminalitate organizată ar fi acționat în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, iar membrii acesteia ar fi desfășurat, în mod coordonat, activități de procurare, transport, deținere și comercializare către consumatori a unor droguri de risc (cannabis), sau substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.
Cultură indoor cu 19 plante și arme
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate până în prezent, au fost descoperite și ridicate mai multe arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro și alte bunuri.
În cursul acestei zile, vor fi puse în aplicare 31 de mandate de aducere.
Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.
Activitățile beneficiază de sprijinul colegilor specializați în combaterea criminalității organizate din Alba-Iulia, Hunedoara, Cluj-Napoca, Brăila, Râmnicu-Vâlcea și Brașov, precum și al jandarmilor Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu și structurilor teritoriale ale S.A.S., sub coordonarea S.I.A.S.. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
8 Comentarii
Doar Militarii, Polițiștii, Și Vânătorii, Au Dreptul Pentru Port Armă, Nu Oamenii Și Copiii De Rând.
https://youtu.be/y97zL3jfuzs?si=NBx9CGtCMPDhOgwj
Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
astia nu o vrut sa imparta prada cu militia, sau o fost dati de gol de aia care impart prada....
nu inteleg de ce da lumea bani pe droguri. care este motivul? sunt atatia traficanti si tot mai multi. inseamna ca sunt si cumparatori? chiar nu inteleg. ce efect au asupra vietii lor? viata este buna asa cum este, cu bune cu rele, mai bine beau si ei in fiecare saptamana cate o seara mai puternic, nu e acelasi lucru?
@nuinteleg: Ca sa intelegi, aceste droguri sunt livrate initial la party-uri, gratis, dupa care, in timp iti provoaca dependentă, apoi sevrajul si nevoia de a lua din nou. Multi dintre cei dependenti nu au bani, fură cât fură de la părinți, rude sau prietenii apropiați, care nu reclamă de jenă, după care se dedau la acte antisociale furturi din magazine… Citeste mai departe
Asa, pe ce sa se cheltuie banii nostri, decat pe a ne apara de infractiuni fara victime?
A, ar mai putea sa-i cheltuie pe a-i prinde pe aia vaccinati sau recuperati dupa COVID care se plimba dupa 8 seara pe-afara.
@Hank Rearden:
Niște vinituri ordinare