Zeci de polițiști, pe străzile din Cluj-Napoca în această dimineață. Care a fost scopul acțiunii de amploare - VIDEO


O acțiune de amploare, la care participă aproximativ 30 de polițiști, jandarmi și specialiști, este efectuată în Cluj-Napoca cu scopul de prevenire și combatere a infracțiunilor stradale, depistarea și identificarea persoanelor care consumă, dețin ilegal și comercializează substanțe ilegale.

Prevenirea evenimentelor rutiere pe drumurile publice este obiectivul principal al acestei acțiuni la care participă zeci de oameni ai legii.

,,În această dimineață, 27 octombrie a.c., aproximativ 30 de polițiști, jandarmi și specialiști acționează în cadrul unei acțiuni de amploare în municipiul Cluj-Napoca.

Sunt angrenați polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și efective din cadrul Poliției Locale Cluj, un echipaj chino-tehnic specializat în detectarea substanțelor interzise, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroport Cluj-Napoca și efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile.

Scopul principal al acestei acțiuni e prevenirea și combaterea infracționalității stradale, asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță, depistarea și identificarea persoanelor care consumă, dețin ilegal și comercializează substanțe ilegale și urmărirea respectării prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice în vederea prevenirii evenimentelor rutiere.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română pentru a asigura un climat optim de siguranță și pentru a descuraja orice activitate infracțională,” a transmis IPJ Cluj. 


Comentarii Facebook