Miercuri 18 Septembrie

Zero empatie pentru animale în Cluj. Un șofer a lovit un câine și a fugit de la locul faptei:,,E mai importantă o adunătură de fiare sau viața unui suflet”


Un incident nefericit s-a întâmplat astăzi în Dezmir, pe strada Crișnei în drumul înspre un magazin alimentar din zonă, atunci când un șofer a lovit un câine cu mașina. 

Din fericire, incidentul a fost observat de câțiva martori care se aflau în zonă. Aceștia au făcut incidentul public, pe o rețea de socializare, într-un grup dedicat oamenilor din Dezmir. 

,,X3 gri care ai lovit la ora 17:32 un cățel urcând în sus pe Crișnei spre Flavianda puteai măcar să oprești și să vezi ce-i cu el!”, au scris martorii evenimentului. 

Clujenii s-au împărțit în două tabere în secțiunea de comentarii pe marginea acestui subiect.

,,O idee mult mai nebunească poate chiar legală: fiecare să își țină câinii acasă sau în lesă. Dar oare dacă au fost daune la mașină, cine le plătește?” a scris un clujean. 

,,Să presupunem că ai lovit un câine vagabond. Nu oprești să vezi ce și cum? Sunt perfect de acord cu ținerea câinilor cu stăpân în curte, fără acces în afara curții, și tot scriu despre asta. Dar, deh, suntem la țară”, a comentat un utilizator.

,,Hai să o luăm altcumva, dacă murea cățelușa? E mai importantă o adunătură de fiare sau viața unui suflet nevinovat? Dacă nu știi toată povestea te rog nu mai comenta aiurea, s-a întâmplat să iasă din curte fără ca noi să știm și ne asumăm vina, dar individul/nu are pic de empatie față de aceste animăluțe încât să oprească și să verifice”, a răspuns proprietara câinelui lovit.


Comentarii Facebook