Vineri 27 Septembrie

Zilele Recoltei, un succes pentru micii fermieri clujeni


Zilele Recoltei de la Cluj-Napoca, ediția 2024,  care a avut loc între 20 și 22 septembrie, a fost un succes pentru micii fermieri clujeni, unde trei zile, platoul Sălii Sporturilor a „găzduit” sute de tone de fructe și legume, mii de litri de vin și must, dar și borcane cu conserve de iarnă gata preparate. 

De asemenea, mulți din cei peste 120 de expozanți prezenți la Zilele Recoltei din Cluj-Napoca au donat fructe și legume unor oameni mai puțini norocoși. 

Astfel, copiii de la Căsuța Bucuriei, instituție de tip rezidențial, se vor bucura să aibă un meniu diversificat, la fel ca și persoanele de la Centrele Sociale de Urgență.

La evenimentul expozițional desfășurat între 20 și 22 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” au fost prezenți mici fermieri producători direcți de fructe și legume, precum și artizani locali și mici procesatori de lactate și carne, sau de conserve. 

Zilele Recoltei 2024 au fost organizate de Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca și derulate prin intermediul Asociației Produs de Cluj.



Comentarii Facebook