Vineri 13 Septembrie

A câștigat 5 trofee cu CFR Cluj iar acum revine în Gruia să îl înlocuiască pe Karlo Muhar: ,,Azi semnează”


CFR Cluj nu a pierdut timpul și a găsit rapid încoluitor pentru Karlo Muhar. Un fost jucător care a câștigat nu mai puțin de cinci trofee alături de CFR urmează să semneze în decursul zilei de astăzi cu formația din Gruia.

Dan Petrescu a cerut un înlocuitor cu experiență pentru Karlo Muhar, mijlocașul central croat care a fost vândut de CFR Cluj la Al Orobah, formație nou promovată în Arabia Saudită.

În locul fotbalistului croat care în sezonul trecut a fost unul dintre golgheterii echipei, CFR îl aduce pe Damjan Djokovic. Mijlocașul central de 34 de ani este un fotbalist pe care Dan Petrescu îl cunoaște bine.

Djokovic a câștigat 4 titluri cu CFR Cluj, în perioada 2017 – 2021. Mai apoi a fost vândut în Turcia, la Rizespor, pentru 400.000 de euro. A mai jucat pentru Adana Demirspor și Al Raed, iar în iulie 2023 a semnat cu FCSB.

Acolo a intrat în dizgrația lui Gigi Becali. „I-am dat bani să plece”, a fost celebra declarație a finanțatorului de la FCSB, când Djokovic a fost cedat la Rapid, în luna ianuarie a acestui an.

După doar 6 luni, mijlocașul croat s-a despărțit și de clubul din Giulești. 23 de partide la FCSB și 10 meciuri la Rapid a apucat să evolueze Djokovic, potrivit Prosport.

Neluțu Varga a confirmat pentru GSP.ro: „Da, azi semnează”.

Comentarii Facebook