,,Acum avem campionatul”. Ciprian Deac a vorbit despre eliminarea rușinoasă pe care CFR Cluj a suferit-o în cupele europene


Ciprian Deac, unul dintre cei mai experimentați oameni din lotul lui Dan Petrescu, a vorbit despre eliminarea echipei din Gruia din cupele europene.

Acesta a marcat momentul ca fiind unul ,,puțin rușinos”, mai ales că o eventuală calificare în grupe era un obiectiv important al echipei. 

Deac a trecut peste moment însă iar acum se concentrează pe campionat și pe Cupa României.

”Tot timpul am avut meciuri grele aici. Sunt o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Practică un fotbal frumos. Știam că dacă vom practica un fotbal bun ofensiv, vom marca.

Vă spun sincer că în ultimele 3 zile a fost o stare de supărare, de dezamăgire. A fost unul dintre obiectivele noastre și l-am ratat puțin rușinos. E bine că am avut caracter și ne-am ridicat de jos.

Acum avem campionatul și Cupa României. V-am spus, încă mai e acea stare de supărare, dar vine această pauză și este bine că am câștigat. Au fost multe meciuri din 3 în 3 zile și s-a acumulat o stare de oboseală și nervozitate”, a spus Deac, potrivit digisport.ro. 


Comentarii Facebook