Adrian Mutu, bântuit de experiența de la CFR Cluj: „Nu mă așteptam la ceea ce am găsit acolo”


Adrian Mutu a lansat un val de critici la adresa echipei de fotbal CFR Cluj. La aproximativ trei luni după ce și-a luat adio de la echipa din Gruia, antrenorul dezvăluie că, în momentul în care au bătut palma, Neluțu Varga i-a ascuns o serie de probleme cu care se confruntă CFR Cluj. 

„Briliantul” susține că nu regretă că a fost la CFR Cluj, numai că nu avea condițiile necesare pentru a face performanță. 

Mă crezi că n-am știut? Pot să fie anumite probleme la orice echipă, dar nu mă așteptam la ceea ce am găsit acolo.

Aveam o relație bună cu Neluțu Varga. Iar eu nu știam, îți spun sincer că nu știam. Nu mi-a spus adevărul și nu regret că am fost la CFR. Și a fost ok și m-am descurcat bine, dar eu nu am condițiile necesare pentru a face performanță”, a spus Adrian Mutu în cadrul podcastului iAM Ștucan.

Adrian Mutu a decis să demisioneze din funcția de antrenor principal al echipei, după ce clujenii au înregistrat un scor de 0-4 în Cupa României, pe terenul celor de la Corvinul Hundoara. În cele 11 partide ca antrenor în Gruia, fostul atacant a obținut 5 victorii și 3 remize, dar a suferit și 3 înfrângeri. 


Comentarii Facebook