Sambata 12 Octombrie

Adrian Mutu, cuvinte de laudă la adresa unui fost jucător de la CFR Cluj: „Mi se pare cel mai în formă atacant”


Adrian Mutu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Bîrligea, fostul jucător de la CFR Cluj, precizând că nu înțelege de ce Mircea Lucescu nu l-a convocat la Națională. 

„Briliantul”, care a antrenat echipa din Gruia pentru 70 de zile, a afirmat că Bîrligea, care joacă acum pentru FCSB, este cel mai bun atacant din România. 

Am fost mirat că Bîrligea nu a fost convocat, dar nu știu de ce nu a fost convocat. Mi se pare cel mai în formă atacant al nostru din acest moment. Nu știu ce a spus Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. M-am mirat, dar este alegerea selecționerului. Nu are nicio logică, cifrele lui, e o surpriză, mă așteptam să fie convocat. Sunt curios, probabil toată lumea o să îl întrebe pe Mircea Lucescu, de ce nu l-a adus. Aici mai sunt și niște lucruri la care trebuie să te gândești. Alibec e mult mai vechi la echipa națională decât Bîrligea. E un anumit echilibru pe care trebuie să îl menții, probabil influența lui Alibec e diferită”, a spus Adrian Mutu. 

Totodată, fostul antrenor al „feroviarilor” a vorbit și despre Drăguș, care a fost convocat la Naționala României, chiar dacă nu se află într-o formă de zile mari. 

Mi se pare că Drăguș și-a ieșit din formă de când s-a dus la Trabzonspor, nu are cea mai bună perioadă a lui. Probabil îl va costa la drum lung, se va vedea din ce în ce mai mult lipsa de minute. Pușcaș are o perioadă bună acum, a dat niște goluri, dar e fluctuant, dacă ne uităm la istoricul lui e o perioadă bună după o lungă perioadă în care a fost sub medie. Alibec este în revenire de formă, dar cel mai în formă este Bîrligea, după părerea mea”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.



Comentarii Facebook