Adrian Mutu și-a ales favoritele care vor prinde play-off-ul în Liga 1. Ce predicții are ,,briliantul” pentru echipele din Cluj: ,,Nu multă lume credea”


Cel mai bun marcator din istoria naționalei României, Adrian Mutu, a vorbit despre primele 6 echipe care, consideră el, vor prinde play-off-ul în acest an în Liga 1. 

U Cluj, Universitatea Craiova, Oţelul Galaţi, CFR Cluj, FCSB şi Rapid sunt echipele despre care Mutu crede că vor obține un loc între primele 6 la finalul celor 30 de etape ale sezonului regular.

„E un clasament interesant, pentru că, în momentul acesta, în primele șase locuri se află niște echipe în care nu multă lume credea că o să aibă pretenții la play-off. Mă refer la Oțelul Galați, Petrolul Ploiești și Poli Iași după venirea lui Emil Săndoi.

Lucrul ăsta s-a mai întâmplat în urmă cu câțiva ani și se întâmplă în momentul în care FCSB, CFR Cluj sau Farul se află în cupele europene. Profită de acest lucru și printr-o formă foarte bună, dar profită în primul rând de focusul acestor echipe pe cupele europene.

Farul și Rapid sunt în întârziere. Dinamo este o surpriză, pentru că la Dinamo se anunța încă un sezon dificil. Se vede că traversează o perioadă bună, eu cred că Dinamo, Galați și Petrolul Ploiești sunt cu semnul întrebării în play-off", a spus Mutu pentru fanatik.ro.


Comentarii Facebook