Vineri 18 Octombrie

Alexandru Chipciu a atras toate privirile după meciul cu Lituania! Ce a făcut fotbalistul de la „U” Cluj


Alexandru Chipciu, fotbalistul „U” Cluj, a oferit imaginile serii după meciul cu Lituania, câștigat de România cu scorul de 2-1. 

Jucătorul „studenților” a jucat în meciul de sâmbata trecută, în deplasare cu Cipru, unde România s-a impus categoric cu scorul de 3-0. Chipciu l-a înlocuit atunci pe Nicușor Bancu în minutul 63 al meciului.

În ciuda faptului că nu a fost introdus pe teren în ultimul meci al României, Alexandru Chipciu a rămas pe teren zeci de minute, în timp ce ultimii fani ieșeau de pe stadion, pentru a se antrena singur. 

Jucătorul „U” Cluj a dat dovată de maximă seriozitate și dedicare „sportului rege”, arătând încă o dată pasiunea pentru acest sport care l-a făcut cunoscut. 

Faptul de a pune pasiune în meseria de jucător este un lucru pe care Sabău îl insuflă mereu elevilor săi de la U Cluj, aflaţi pe primul lor al Superligii, notează gsp.ro

Jucătorul de la Universitatea Cluj a jucat în toate cele 12 meciuri din Superliga, fiind om de bază în lotul lui Ovidiu Sabău. Reamintim că Universitatea Cluj se află pe primul loc în Superliga cu cu 23 de puncte. Cu toate acestea, ultima victorie a „studenților” datează din 16 septembrie 2024, când au reușit să-i invingă pe cei de la Rapid București cu scorul de 2-0.  

Sursă foto:gsp.ro


Comentarii Facebook