Antrenorul Gheorghe Mulțescu s-a stins din viață. A antrenat echipa „U” Cluj în perioada 2007-2008


Fostul fotbalist și antrenor Gheorghe Mulțescu a încetat din viață duminică, la vârsta de 72 de ani.

Acesta era internat încă de săptămâna trecută la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală din cauza unei pneumonii, dar suferea și de probleme cauzate de accentuarea bolii Alzheimer, potrivit Digi24.ro.

,,Nea Gigi n-a ezitat să fie alături de clubul pe care l-a iubit și a răspuns mereu cu “Prezent” atunci când i-a fost cerut sprijinul, acceptând responsabilitatea postului de antrenor în situații extreme, chiar și pe final de carieră, când starea de sănătate nu mai era favorabilă.

Întreaga suflare dinamovistă îți mulțumește pentru tot ce ai fost și pentru tot ce ai făcut în această viață, Gigi Mulțescu!”, a transmis Dinamo București.

Ca jucător, Gigi Mulţescu a debutat la Steaua în 1963 şi a mai jucat la Jiul, Dinamo, CSM Suceava, Rocar şi UTA.

Ulterior a trecut în postura de antrenor, antrenând echipe precum  Dinamo, Jiul Petroșani, Dacia Brăila, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Astra Ploiești, Gaziantepspor, Poli AEK, Poli Timișoara, FC Brașov, Sportul Studențesc, FC Vaslui, Ceahlăul, Al Taawoun, Delta Tulcea, Petrolul Ploiești, Al Ettifaq, FC Voluntari sau Universitatea Craiova.

A fost și antrenor al echipei Universitatea Cluj în perioada 2007-2008.


Comentarii Facebook