Ar fi bine să se deschidă sălile de sport pentru elevi. Un antrenor voluntar din Cluj cere acest lucru


Un antrenor voluntar de la clubul sportiv ACS For-You Mouving Cluj-Napoca cere deschiderea sălilor de sport pentru elevi, care ar putea face puțină mișcare.

Sper să se găsească o soluție în legătură cu desfășurarea activităților sportive în sălile de sport. Sunt antrenor voluntar la clubul sportiv ACS For-You Mouving Cluj-Napoca. Am încercat în aceasta perioada sa obtin accesul unei săli de sport, dar nu s-a putut acest lucru. Copiii petrec jumătate din zi la scoala online și cealalata jumatate tot in casa, iar părinții lor îmi transmit aceasta ingrijorare Pe suprafața unei săli de baschet pot intra 15-20 de copii si sa se respecte în continuare distanțarea și măsurile de igienă. Va rog sa-mi comunicati posibilitatea sau demersurile necesare pe care trebuie sa le parcurg pentru a putea desfășura activitatea de educație și formare prin baschet a tinerilor copii din Cluj-Napoca”, a întrebat antrenorul Petriș Alexandru municipalitatea.

Cu siguranță acest mesaj nu va primi niciun răspuns, pentru că situația este destul de încurcată, iar legislația este clară. Orice eveniment de grup este interzis în cazul în care incidența într-o localitate este mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. În Cluj-Napoca, incidența este acum dublă.

Comentarii Facebook