Atacantul de la CFR Cluj care dorește să îl scoată pe Louis Munteanu din echipa de start: ,,Vreau mai multe minute”


Virgiliu Postolachi a fost eroul celor de la CFR Cluj în partida cu Sepesi. Atacantul a marcat în prelungirile meciului și a evitat o înfrângere pentru echipa din Gruia.

CFR Cluj a fost foarte aproape să piardă disputa cu Sepsi, chiar pe teren propriu, dar Virgiliu Postolachi a salvat echipa lui Dan Petrescu cu o dublă marcată în ultimele minute ale partidei. Louis Munteanu a fost indisponibil pentru acest joc, însă Postolachi și-a făcut simțită prezența pe teren.

Toate goluri celor de la Sepsi au fost înscrise de foști jucători ai CFR-ului, reușita lui Florin Ștefan fiind o adevărată bijuterie. Marius Coman deschisese scorul după o acțiune personală de toată frumusețea, iar Denis Ciobotariu punctase în urma unei faze fixe.

„Mă bucur pentru mine, dar și pentru echipă că am obținut un punct. La CFR ne dorim întotdeauna victoria, iar astăzi din păcate nu am obținut-o. A fost un meci greu, dar s-a văzut că echipa nu se lasă până la final, ne-am luptat și sunt bucuros că am ajutat echipa să ia acest punct.

Avem o echipă foarte bună, am încredere în fiecare jucător, în fiecare membru din staff, mai ales antrenorul, care a câștigat multe titluri aici. Nu trebuie să le oferim adversarilor șanse de a marca, trebuie să fim mai agresivi și puțin mai răi la finalizare. Azi am avut multe ocazii, dar puține mingi au ajuns în plasă.

Trebuie să ne recuperăm bine și să ne pregătim pentru următoarele meciuri, urmează multe deplasări. Vreau mai multe minute, dar aici este o echipă și trebuie să dai totul, indiferent dacă joci sau nu. Așa se câștigă campionatul, dacă toți trag într-un sens”, a declarat Virgiliu Postolachi la Digi Sport.


Comentarii Facebook