Miercuri 2 Octombrie

Atacantul împrumutat la U Cluj l-a refuzat pe Gigi Becali: „M-am rugat de el 2 zile/A zis că se simte bine la Cluj”


Adrian Mititelu, acționarul FCU Craiova, a dezvăluit că atacantul Vladislav Blănuță (22 de ani) a refuzat o ofertă de transfer de la FCSB, primită în urmă cu două săptămâni. 

Potrivit lui Mititelu, acesta ajunsese la un acord cu Gigi Becali pentru suma de 1,3 milioane de euro, însă jucătorul a ales să nu accepte mutarea. În prezent împrumutat la U Cluj, Blănuță a preferat să rămână sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău pentru acest sezon.

„Blănuță a refuzat oferta FCSB acum două săptămâni. Acceptasem 1,3 milioane de euro. M-am rugat de el două zile, dar nu a vrut. A zis că vrea afară. L-au sunat și cei de la Steaua, toți s-au rugat de el. A zis că se simte bine la Cluj, că va face treabă acolo.

Eu știu că sunt mai multe cluburi care îl vor, am primit întrebări din Cehia, dar nu oferte concrete. Mi-a oferit cineva din Cehia 700.000 de euro, dar am zis că mă ia la mișto. Apoi un club din Ungaria două milioane, dar cu opțiune, 1 an împrumut și abia apoi transfer definitiv.

Au mai fost vorbe că un club din Rusia ar da 1 milion și jumătate, doar că ar da un milion acum și 500.000 nu știu când, dar am o repulsie față de ruși. Nu cred că ar fi vrut nici el acolo”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Sport Total FM.

În tricoul alb-negru, Blănuță a marcat 4 goluri și a dat un assist în 11 meciuri jucate în Superliga în actualul sezon.

Comentarii Facebook