Atacantul Matei Moraru a semnat cu FC Universitatea Cluj până în 2027. Tânărul a marcat cinci goluri în sezonul trecut


Până în 2027 tânărul atacant Matei Moraru o să îmbrace tricoul celor de la “U”, după ce clubul a anunțat prelungirea contractului cu acesta.

,,Matei Moraru (18 ani) a semnat un nou contract cu FC Universitatea Cluj, acesta urmând să îmbrace tricoul echipei noastre până în 2027.

Matei Moraru a debutat la nivel de seniori pentru formația noastră la doar 15 ani și două luni, într-un meci de Cupa României, câștigat de ”U” cu 2-0 împotriva Unirii Dej în sezonul 2020/2021. În total, mijlocașul care evoluează în banda stângă are patru prezențe în tricoul primei echipe.

De asemenea, ca junior acesta a bifat două finale, în ediția 2021/2022 din Liga Elitelor U19 și Liga Elitelor U17" au transmis reprezentanții "U" Cluj.

În sezonul recent încheiat, jucătorul nostru a evoluat sub formă de împrumut în liga secundă la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, unde în 16 partide a marcat 5 goluri," au transmis reprezentanții echipei de fotbal "U" Cluj.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț este locul unde tânărul atacant a evoluat în sezonul trecut, reușind în 16 partide să înscrie 5 goluri. 


Comentarii Facebook