Au fost prezentate noile modele de mingi din Liga Campionilor. Detalii fermecătoare și un design emblematic, anunțate de UEFA - FOTO


Un aspect mai clasic, dar cu o tehnologie actualizată. Așa sunt descrise mingile oficiale ale Ligii Campionilor la fotbal pentru sezonul 2024-2025.

”Aspectul noii mingi a UEFA Champions League ține de simplitatea emblematică, cu celebrele stele sinonime cu turneul, prezentate în negru, în opoziție cu hexagoane albe. Designul clasic este accentuat cu detalii subtile în roşu turbo şi galben solar, pentru a oferi mingii o notă modernă, în timp ce o nouă generație de jucători concurează pentru cel mai mare premiu al cluburilor din Europa”, se precizează într-un comunicat de producătorul de echipament sportiv Adidas.

La rândul său, balonul dedicat Ligii Campionilor feminine ”prezintă” aceeaşi aliniere de stele şi hexagoane ca şi mingea masculină, dar cu propria sa actualizare grafică.

Pe lângă noul design grafic, mingea încorporează o serie de tehnologii de performanță Adidas, concepute pentru a îmbunătăți precizia şi rotirea mingii.

”Cea mai mare scenă din fotbalul european de club merită cea mai bună tehnologie de performanță pentru a sprijini jucătorii de pe teren şi a entuziasma fanii din întreaga lume. De aceea, am urmărit fără încetare noi inovații pentru a crea cea mai precisă minge posibilă”, a declarat Nick Craggs, director general global pentru fotbal în cadrul companiei Adidas.

”Lansarea noului balon oficial este întotdeauna o piatră de hotar interesantă pentru fani şi jucători, pe măsură ce ne îndreptăm spre un alt sezon interesant. Designul emblematic al acestor noi mingi aduce în minte amintiri ale momentelor magice la care am asistat de-a lungul anilor, în timp ce tehnologia de ultimă oră este un simbol al evoluției constante şi al poziționării premium care defineşte competițiile”, a spus la rândul său Guy-Lauren Epstein, directorul de marketing UEFA, potrivit Flashscore.

FotoJet - 2024-08-28T143735.854.jpg


Comentarii Facebook