Vineri 13 Septembrie

Avantaj minim pentru CFR Cluj după prima manșă din play-off-ul Conference League. Dan Petrescu:,,M-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că a fost cipriot”


La finalul manșei tur a play-off-ului din Conference League, CFR Cluj a reușit să obțină un avantaj minim în fața echipei cipriote. 

Korenica a reușit să deschidă scorul, care a și stabilit rezultatul final, printr-un șut de excepție, din afara careului. Un eveniment important a avut loc înspre finalul primei reprize, atunci când unul dintre cei mai experimentați jucători din Gruia, Ciprian Deac, a văzut roșu direct după un gest nesăbuit. 

La finalul meciului Dan Petrescu a vorbit despre primele 90 de minute din dubla manșă care ar putea să îi asigure prezența în grupa Conference League.

"Cât am jucat 11 la 11 a fost un meci echilibrat. Cartonașul roșu a schimbat total partida. M-a îngrijorat arbitrajul, mi s-a părut că a fost cipriot. Bine că am rezistat. Cred că ați văzut calitatea jucătorilor lor. Am avut și noroc la cele două mari ocazii pe care le-au avut. Băieții trebuie felicitați că au stat compacți. În Cipru va fi foarte greu, acum mă îngrijorează următorul meci. De aceea am și rămas pe teren, să-i pregătesc pe ceilalți, pentru partida cu Botoșani.

Sunt șanse 50-50, sper să avem un arbitraj bun. Sigur vor fi simulări, sper să nu mai fie cartonașe roșii și să ne apărăm bine", a declarat Dan Petrescu, după primul meci cu Pafos. 


Comentarii Facebook