Vineri 27 Septembrie

Bănel Nicoliță nu s-a lăsat de fotbal. Jucătorul câștigă o sumă impresionantă la o echipă din Liga a 4-a: ,,Am luat și o primă la semnătură”


Bănel Nicoliță, ajuns la 43 de ani, nu și-a lăsat pasiunea pentru fotbal în trecut. Jucătorul care a strâns 37 de meciuri în echipa națională a semnat recent cu o echipă din Prahova,  CSO Vălenii de Munte din Liga a 4-a.

Deși echipa activează la un nivel semi-profesionist, Nicoliță a reușit să atragă atenția nu doar prin prezența sa în teren, ci și prin salariul său, neobișnuit de generos pentru acest eșalon.

„Mi-au dat un contract pe doi ani, până la 45 de ani. Îmi dau 30 de milioane (n.r. – lei vechi) pe lună și am luat și o primă la semnătură de 3.000 de euro”, a declarat Bănel Nicoliță, conform Fanatik.

Însă, ceea ce surprinde este prima la semnătură, care se ridică la 3.000 de euro – o sumă considerabilă pentru nivelul Ligii a 4-a.

Nicoliță nu este doar un jucător important pentru echipa din Vălenii de Munte, ci și o atracție pentru fanii locali. Deși joacă în ligi inferioare, fostul internațional atrage numeroși suporteri la meciurile echipei, aceștia dorind să obțină autografe și să facă poze cu el.

„Adversarii mă așteaptă cu 2-3 ore înainte de meci, să facem poze. Am avut meci la ora 18:00 și când am ajuns acolo erau oameni cu căruțele și bicicletele, veniseră special să mă vadă”, a spus Nicoliță, arătându-se încântat de afecțiunea pe care o primește din partea suporterilor.

Contractul lui Bănel Nicoliță la CSO Vălenii de Munte include și o primă de promovare, în valoare de 4.000-5.000 de euro, semn că echipa și-a propus obiective ambițioase. În ciuda nivelului mai modest al competiției, atmosfera din echipă și din jurul clubului este una prietenoasă și relaxată.

„După meciuri mai stăm la un mic, la o bere. Eu nu stau că sunt cu mașina, dar un mic îl mănânc”, a mai adăugat fostul fotbalist, subliniind caracterul de comunitate și camaraderie de la echipă.


Comentarii Facebook