Bilete la derby-ul Clujului. Tot ce trebuie să știi despre partida din august/Clubul din Gruia a făcut anunțul


Prima înfruntare dintre CFR și Universitatea Cluj, va avea loc la începutul lunii august. Programat inițial pe terenul "studenților", jocul se va disputa pe cel al "feroviarilor", din cauza festivalului Untold.

CFR Cluj a anunțat că a pus în vânzare biletele biletele pentru partida cu Universitatea Cluj, dar că a făcut o propunere Șepcilor Roșii în ce privește vânzarea biletelor oaspeților. 

„CFRiști, ne așteaptă un nou #DerbyDeCluj în Gruia!

Miercuri și joi, în intervalul 12:00-17:00, abonații vor putea cumpăra, cu prioritate, bilete pentru meciul cu U Cluj de duminică! Aceștia pot intra pe baza cardurilor la meci, dar vor putea achiziționa în avans tichete pentru cei apropiați. 

Începând de vineri, 2 august, toți suporterii CFR-isti vor putea cumpăra bilete la derby de la casele de bilete.

Programul caselor de bilete din Gruia:

VINERI (2 AUGUST) - 12:00 - 17:00

SÂMBĂTĂ (3 AUGUST) - 11:00 - 15:00

DUMINICĂ (ZIUA MECIULUI) - 14:00 - 22:00

Întrucât conducerea clubului U Cluj ne-a asigurat că va face toate diligențele necesare pentru ca suporterii noștri să poată primi, la meciul de pe Cluj Arena, locuri din inelul superior al peluzei oaspete, clubul nostru le-a propus astăzi, printr-o adresă, ca biletele în peluza oaspeților, dar și, suplimentar, tichetele din cele patru sectoare din Tribuna 2, situate înspre galeria clubului U Cluj, să fie vândute în mod direct propriilor fani la Cluj Arena. 

De îndată ce conducerea clubului oaspete va oferi un răspuns adresei noastre, vom începe procedurile pentru ca aceștia să intre în posesia biletelor”, au anunțat cei de la CFR Cluj. 

Comentarii Facebook