Bogdan Vătăjelu, mesaj ferm pentru Mircea Lucescu, noul selecționer al României: „Cred că așa este cel mai bine/Deocamdată n-am primit niciun semnal”


Neinclus pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru dubla cu Kosovo și Lituania, Bogdan Vătăjelu (31 de ani), fundaș stânga la Atkobe, liderul campionatului din Kazahstan, i-a transmis selecționerului Mircea Lucescu că va lupta pentru a fi convocat.

„Am zis întotdeauna că mi-aș dori să fiu la națională, dar asta depinde în primul rând de mine. Apoi de cei de la lot, dacă vor urmări sau nu campionatul din Kazahstan. Trebuie să joc și probabil că ăsta va fi un criteriu important pentru domnul Mircea Lucescu atunci când va face selecția.

Cine va juca va avea cele mai multe șanse. Cred că așa este cel mai bine pentru echipa națională. Deocamdată, nu am primit niciun semnal de la stafful naționalei. Domnul Lucescu abia și-a început treaba”, a declarat Bogdan Vătăjelu, pentru FANATIK.

Fotbalistul transferat de Sparta Praga în 2017 de la Universitatea Craiova pentru suma de 1,3 milioane de euro îl laudă pe Nicușor Bancu, dar vrea să-i facă acestuia concurență: ”Se zice că postul de fundaș stânga este un post complicat la națională, dar părerea mea este că, atât cât a jucat, Nicușor Bancu și-a făcut treaba foarte bine.

A fost printre cei mai buni jucători de la națională. Mai este însă și al doilea loc de fundaș stânga, iar acolo se pot bate anumiți jucători. Normal că mă includ și eu printre aceștia. Nu e ca și cum m-am retras sau am vreo vârstă la care să nu mai pretenții să revin acolo.

Poate că, ar fi un mic impediment că joc în Kazahstan, și mă gândesc că poate e mai greu să fiu urmărit aici. Eu atâta timp cât voi juca probabil că voi avea contacte cu oamenii de la echipa națională. Repet, aș veni cu cea mai mare plăcere la echipa națională și mă gândesc în continuare că dacă joc bine pot fi convocat”.

Vătăjelu, fotbalist cu două selecții la prima reprezentativă, s-a transferat în februarie 2024 de la U Cluj la Aktobe. El a fost prima opțiune pe care Edi Iordănescu a testat-o după ce titularul Nicușor Bancu a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în noiembrie 2022 și a devenit indisponibil pentru prima parte a preliminariilor EURO 2024.

Comentarii Facebook