„Bursucul”, supărat foc după victoria cu Poli Iași: „Greşelile sunt prea mari împotriva noastră”


CFR Cluj a reușit să câștige meciul cu Poli Iași, scor 2-1, dar Dan Petrescu, poreclit „Bursucul”, a fost supărat foc pe arbitraj. 

Antrenorul clujenilor a precizat că dacă nu greșesc jucătorii săi pe teren, o fac arbitrii. Mai mult, „Bursucul” a mai spus că din cauza alegerilor „centralului”, CFR Cluj a fost la un pas să piardă și această dispută, cu Poli Iași. 

Din păcate dacă nu greşim noi, greşeşte arbitrul. N-am vorbit deloc despre arbitraj, în acest sezon, dar greşelile sunt prea mari împotriva noastră. Nu poţi da «galben» la primul fault! Kamara a jucat cu frică, după ce a încasat cartonaşul. Al doilea fault... Am văzut «roşu» la Simao mai clar! N-am vorbit deloc despre arbitraj. Meciul era spre 2-0 liniştit, fără ocazii pentru adversari, iar cartonaşul roşu a schimbat tot şi era să pierdem o partidă importantă pentru noi. Normal că mai sunt lucruri de pus la punct, dar a venit bine pauza. Kamara iar e suspendat, în toate meciurile jucate ia «galben» sau «roşu». A şi luat uşor «galben», iar normal e să fii mai atent, când ai galben. Jucătorii merită felicitaţi! Poli Iaşi e o echipă bună care se va bate la play-off, iar 10-12 echipe se bat pentru play-off până la final”; a declarat Dan Petrescu, scrie click.ro

Reamintim că CFR Cluj a reușit să câștige meciul cu Poli Iași, scor 2-1, după reușitele lui Karama, în minutul 10 și Louis Munteanu, în minutul 16. Golul ieșenilor a venit în minutul 88, prin Mihai Bordeianu.


Comentarii Facebook