Când expira contractul lui Ovidiu Sabău, antrenorul momentului în Superliga


Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a reușit să ridice nivelul echipei clujene și a „propulsat-o” pe locul în în Superliga, fiind pe locul 1 cu 21 de puncte, la 5 puncte distanță de locul 2, Oțelul Galați. 

Cu toate acestea, la finalul stagiunii, contractul lui Ovidiu Sabău expiră, iar fanii așteaptă ca președintele clubului, Radu Constantea, să vină cu o nouă ofertă pe masă. 

Șeful Universității Cluj a declarat că are în vedere să-i propună prelungirea contractului, dar va ține cont și de dorința lui Ovidiu Sabău de a continua pe banca „șepcilor roșii”. 

Când a revenit Neluțu Sabău a semnat pe două sezoane, deci mai are până la finalul sezonului. Contractul nu înseamnă nimic, relația se bazează pe încredere totală. O să îi propunem prelungirea, cum se simte și el confortabil. Câștigă mai puțin de 15.000 de euro, în jur de 12.000 de euro”, a declarat Radu Constantea. 

În cele două mandate pe care le-a avut începând cu ianuarie 2023, Ioan Ovidiu Sabău i-a condus pe "studenți" 33 de victorii, 19 egaluri și 18 înfrângeri și a dus echipa în finala Cupei României și în barajul pentru calificarea în preliminariile UEFA Conference League, notează Fanatik.

Comentarii Facebook