Duminica 8 Septembrie

Când joacă „U” Cluj pe Cluj Arena primul meci din acest sezon. A fost modificată ora de start din cauza căldurii excesive!


Jocul din runda a doua a Superligii, U Cluj – FC Hermannstadt, programat pe data de 21 iulie va începe la ora 19.00, nu la ora 18.30, așa cum era programat inițial. Liga Profesionistă de Fotbal a modificat ora de start a meciului U Cluj – FC Hermannstadt.

Emilian Hulubei, președintele AFAN consideră că este inuman ca jucătorii să joace la 40 de grade și a propus LPF ca toate meciurile să se joace doar după ora 20.00. LPF a amânat însă startul partidelor din etapa a doua cu doar 30 de minute.

„Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorul drepturilor tv au modificat orele de disputare ale partidelor contând pentru etapa a doua a Campionatului Național SuperLiga României.

La baza acestei decizii comune au stat prognozele meteo, care indică temperaturi ridicate la finalul acestei săptămâni”, este comunicatul dat publicității pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Comentarii Facebook