Căpitanul Universității Cluj, Alexandru Chipciu, după victoria din Giulești: „Vrem să terminăm sus acolo”


Căpitanul Universității Cluj, Alexandru Chipciu, a declarat luni seară, după victoria din Giulești, cu Rapid București, scor 2-0, că „studenții” vor lupta să se mențină pe primul loc în Superliga.  

Suntem bine şi sper să o ţinem tot aşa, clar cu încredere şi muncă. Experienţa te face mai bun, cu siguranţă eşti mai bun dacă joci meci de meci, ajută mixul ăsta, avem echilibru, avem şi jucători tineri. A fost o bucurie când m-am dus la naţională, cu copii cuminţi, care joacă şi bine. Şi cu un antrenor fabulos...când  te cheamă domnul Lucescu la naţională...”, a declarat Alexandru Chipciu. 

Citește și: “U” Cluj se desprinde în fruntea clasamentului. Sabău și-a lăudat jucătorii dar recunoaște că lipsește un lucru: ,,Aici trebuie să lucrăm mai mult”

Totodată, Chipciu a mai afirmat că Universitatea Cluj, sub conducerea lui Ovidiu Sabău, a reușit să învingă toate echipele mari din Superliga. 

Am bătut toate echipele, CFR, cu FCSB am făcut egal, am bătut Sepsi, am bătut Dinamo. Avem a doua apărare din campionat, lucrurile sunt bune. Aș spune că sunt temperat în ultimul timp, dar nu poți să fii nici tâmpit, după ce ai bătut toate echipele astea, să spui că vrei să termini pe locul 6. Vrem să  terminăm sus acolo, să câștigăm fiecare meci pentru că am demonstrat că putem câștiga pe orice teren", a conchis Alexandru Chipciu, potrivit ziare.com

Universitatea Cluj se află pe locul 1 în Superliga cu 21 de puncte, având 6 victorii, 3 egaluri și 0 înfrângeri. Echipa antrenată de Ovidiu Sabău, alături de Oțelul Galați, sunt singurele echipe din campionat care nu au pierdut niciun meci până acum. 


Comentarii Facebook