Câți bani a ,,spart” Gigi Becali pentru dedicații la nunta lui Ianis Hagi? Patronul FCSB a cheltuit o mică avere pe lăutari - VIDEO


Ianis Hagi și aleasa inimii lui și-au unit duminică destinele! S-a lăsat cu un chef de zile mari la Palatul Știrbey din Buftea, unde invitați de renume au petrecut până în zori.

Printre aceștia s-a numărat și Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, care a făcut spectacol de zile mari la nunta anului.

Mișcările de dans l-au făcut viral rapid pe internet și, se pare că Gigi Becali nu s-ar fi tras deloc în spate de la cheltuieli atunci când vine vorba de muzică. 

Patronul FCSB ar fi cheltuit o mică avere pe dedicații, umplând buzunarele lăutarilor cu 30.000 de euro, potrivit informațiilor obținute de iAMsport.ro.

Această sumă este egală cu salariul lui Vlad Chiricheș pentru o lună sau cu cât câștigă Charalambous în 3 luni.

Gigi Becali a venit însoțit de soție și a declarat că ea l-a convins să vină la nunta nașului Ianis Hagi.

”Vreau să mă abțin (n.r. să nu vină), dar nevasta mea mi-a zis… Talentul îl are Ianis și probabil cu vârsta îi va crește valoarea. Tradiții nu se mai țin acum, nu prea se mai țin. Cel mai important e când se dă inelul, e simbolul dragostei, asta e cel mai important, inelul de logodnă”, a spus Gigi Becali.


Comentarii Facebook