Duminica 8 Septembrie

Ce spune Ovidiu Bic înaintea meciului cu Hermannstadt de pe Cluj Arena: ,,Ne așteaptă o partidă dificilă”


Duminică, 21 iulie, Universitatea Cluj va juca primul meci de acasă din acest sezon, în compania celor de la FC Hermannstadt.

Mijlocașul Ovidiu Bic a vorbit într-o conferință de presă despre așteptările pe care le are de la meciul de duminică și ce speranțe are pentru o calificare în playoff. 

,,Am avut un început de campionat destul de bun, am făcut un joc bun în deplasare la FCSB. Ne bucură acest lucru. Ne așteaptă acum o partidă dificilă duminică. Îi cunoaștem foarte bine, au un antrenor cu experiență care știe să își pună echipa în teren foarte bine. Sper să facem un meci cât mai bun și să câștigăm cele trei puncte,” a declarat Ovidiu Bic.

El a continuat să vorbească despre jucătorii care au ajuns la ,,U” în această vară. Mijlocașul este sigur de calitatea transferurilor și consideră că jocul lor va deveni din ce în ce mai bun cu trecerea timpului. Jucătorul celor de la ,,U” a vorbit și despre căldura din ultimele zile și condițiile de joc mai grele, însă a spus că fotbaliștii trebuie să ofere mereu tot atât timp cât sunt pe teren. 

Despre șansele la calificare în play-off, Ovidiu Bic s-a arătat încrezător: ,,Ne dorim să ajungem în play-off, o să ne luptăm până în ultima etapă pentru asta.”


Comentarii Facebook