Vineri 20 Septembrie

CFR Cluj a câștigat cele trei puncte după o dublă marcată de Louis Munteanu. Dan Petrescu a fost eliminat din prima repriză:,,Stă mereu pe capul meu”


Primul succes din Liga I a venit pentru CFR aseară, 11 august, după ce au reușit să învingă Unirea Slobozia.Echipa din Gruia a marcat trei goluri, prin dubla lui Louis Munteanu și golul lui Păun. 

Cu toate că CFR-ul a reușit să obțină cele trei puncte și prima victorie din campionat, Dan Petrescu a fost nemulțumit după meci. ,,Bursucul" a fost eliminat după ce a văzut două galbene pentru proteste chiar în prima repriză. 

„Trei puncte mari pentru noi ținând cont că am schimbat toți jucătorii în afară de Sava. Și-au făcut datoria toți. Sunt foarte fericit pentru rezultat. Sunt dezamăgit de eliminare.

În Europa și unde am mai antrenat nu prea am fost eliminat, în România sunt mereu. Arbitrul al patrulea sau al cincilea stă numai la banca noastră, nici nu se uită la ceilați. I-am zis de ce nu e atent la fază? Galben!

Toți antrenorii din lume sunt agitați. Îmi pare rău. La meciul următor poate nu o să stau pe bancă. Proteste... Și jucătorii protestează. Trebuie să le dăm roșu mereu? Nu am înțeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru. Stă mereu pe capul meu!

A fost fault înainte de gol, de-asta m-am supărat. Le-am zis că a fost fault și să verifice la VAR. A fost fault în fața lui. Poate dacă nu era ofsaid, nu mai vorbeam de victorie”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei. 

Noul atacant venit de la Fiorentina din Seria A, Louis Munteanu, a reușit o dublă foarte importantă, care a reușit să aducă primele 3 puncte ale CFR-ului. 

„Louis Munteanu a dat două goluri în al doilea meci. E bine pentru el. Trebuie să rămână umil, să nu creadă că e cel mai bun jucător dacă a dat două goluri. Au fost două goluri de clasă. Trebuie să știe că nu e titular de drept, are concurență aici la CFR. A luat și galbenul ala prea ușor, dar merită felicitat”, a adugat Petrescu.


Comentarii Facebook