CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova. Prima reacție a conducerii Campioanei după eșecul de pe „Ion Oblemenco”


FCSB se poate apropia la 5 puncte în clasamentul play-off-ului Ligii 1, după ce CFR Cluj a pierdut derby-ul din Bănie, cu Universitatea Craiova. Acționarul minoritar de la CFR Cluj, Ștefan Gadola, a venit cu prima reacție după eșecul de duminică seara, primul pentru campioană în acest play-off. 

Nu este o catastrofă. Universitatea Craiova a făcut un joc foarte frumos, și ei și noi am dat goluri foarte frumoase. A fost un meci spectaculos, ăsta este fotbalul. Mă bucur pentru Universitatea, am văzut că este o echipă foarte bună și este în lupta pentru locul 2. Poate au avut și acel noroc la ultima fază, mingea s-a nimerit exact unde nu trebuia pentru noi”, a declarat Ștefan Gadola.

În meciul electrizant pe „Ion Oblemenco”, Craiova a deschis scorul, apoi CFR a întors rezultatul la 2-1,  în final formația lui Reghecampf dând lovitura la ultima fază a meciului.

Cred că este al 7-lea meci în care pierdem sau suntem egalați în ultimele minute. Nu avem decât să ne concentrăm pentru meciul următor, trebuie neapărat să batem FCSB, să arătăm că merităm să fim campioni. Mergem cu mult optimism înainte. Așa este fotbalul, cu ocazii, cu anumite faze interesante de fiecare parte. Eu doresc să câștigăm campionatul mai repede decât în ultima etapă. Mai sunt 6 meciuri, trebuie să le considerăm foarte importante pe toate și trebuie să le câștigăm. Țin foarte mult să câștigăm cu FCSB, acolo am arăta că merităm să fim campioni", a mai adăugat Gadola, la GSP Live.

FOTO: Sport Pictures

Comentarii Facebook