Duminica 8 Septembrie

CFR Cluj a remizat cu Rapid București în derby-ul etapei. A fost nevoie de intervenția jandarmilor în tribune REZUMAT VIDEO

CFR a reușit un egal, 2-2, în Giulești, în fața Rapidului. Au marcat: Rrahmani 54 (pen.), Hasani 90+7 / Bîrligea 28, Michael 76

După un meci relativ echilibrat, în care bucureștenii au avut mai mult inițiativa, echipa lui Dan Petrescu reușește să obțină doar un punct, deși a condus de două ori (1-0 și 2-1).

La partida disputată în Giulești au asistat peste 12 000 de spectatori. 

Daniel Bîrligea (24 de ani) a deschis scorul pentru CFR în minutul 28 al meciului cu un șut frumos în diagonală, după pasa lui Ciprian Deac.

În minutul 53, portarul clujenilor, Sava a ieșit neinspirat și l-a doborât în careu pe Petrila. Rrahmani a transformat penalty-ul rezultat. Rapid-CFR 1-1.

Clujenii au preluat din nou conducerea în minutul 76, când MIchael, abia introdus, a înscris cu capul din centrarea lui Tachtsidis.

În minutul 90+6, la ultima fază, când toată lumea credea că CFR va pleca din Giulești cu 3 puncte, Florent Hasani a adus egalarea și scorul final, 2-2.

Meciul a avut parte și de tensiuni în tribune. După golul lui Bârligea, suporterii rapidiști au fost deranjați de gesturile acestuia și au început să arunce cu obiecte în teren.

Kader Keita (23 de ani), mijlocașul defensiv al ardelenilor, a acuzat că a fost lovit de un obiect aruncat din tribună după bucuria de la gol. Arbitrul Istvan Kovacs nu a fost impresionat și i-a făcut semn lui Kovacs să plece de la locul cu pricina. La tribuna 2, jandarmii au fost trimiși să supravegheze locul de unde s-au aruncat cu obiecte pe teren.  

Tensiunile au continuat, așa că la pauza partidei din Giulești, jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță pentru a-i îndepărta pe fanii puși pe scandal.


Echipele de start 

CFR Cluj: Sava - Mogoș, Boben, M. Ilie, Camora - Artean, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Korenica

Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: Aioani - Blazek, P. Iacob, Ignat - Braun, Papeau, Kait, Petrila, Micovschi - Rrahmani, Burmaz

Antrenor: Neil Lennon

Comentarii Facebook