Duminica 8 Septembrie

CFR Cluj dă lovitura pe piața transferurilor: „Am primit un mesaj. 3,5 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer”


CFR Cluj dă lovitura! Răzvan Sava (22 de ani), portarul titular al echipei ardelene, va face pasul la Udinese. Deși inițial s-a vorbit că mutarea se va realiza pentru 2,5 milioane de euro, suma va fi, de fapt, mai mare, a anunțat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

„Am primit un mesaj: 3,5 milioane (n.r.- de euro) și 20% dintr-un transfer, la Sava”, a transmis Ilie Dumitrescu. 

„Nu infirm, nu confirm. Viitorul acestui club depinde și de transferurile pe care le facem”, a reacționat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj.

Balaj a anunțat că Sava va fi achiziționat de clubul din Serie A în această vară, însă va fi lăsat sub formă de împrumut până la finalul sezonului în Gruia.

„Anul acesta va rămâne la noi. Sunt șanse foarte mari să plece. Zilele următoare se va termina. Rămâne și în acest sezon chiar dacă e vândut”, a spus oficialul fostei campioane.

După acest transfer, Sava va avea din nou șansa să se impună în fotbalul italian. Și-a petrecut junioratul la Sesto Giovanili, Juventus, Pescara, Lecce și Torino, iar echipa din urmă l-a promovat la seniori în 2021, însă fără să îi acorde și debutul în Serie A, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook