CFR Cluj îi datorează o sumă uriașă lui Alibec. Formația din Gruia se află într-un proces cu fostul jucător al echipei


Denis Alibec, în prezent jucător la Farul Constanța, a fost component al echipei CFR Cluj timp de un aproximativ o jumătate de an, colaborarea sa cu clubul din Gruia încheindu-se în ianuarie 2022.

Denis Alibec, care în acest moment evoluează la Fraul Constanța, a făcut parte din echipa CFR Cluj timp de aproximativ jumătate de an. Colaborarea cu clubul din Gruia s-a încheiat în ianuarie 2022. 

Cu toate acestea, jucătorul are litigii nesoluționate cu gruparea din Gruia. CFR Cluj se confruntă și cu penalități pentru întârzierea plăților către jucător. 

Suma pe care o datorează CFR Cluj lui Alibec este de 80.000 de euro, potrivit golazo.ro.

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a anunțat miercuri, 4 septembrie, că a stabilit un nou termen pentru cazul „Alibec Denis vs. FC CFR 1907 Cluj” pe data de 18 septembrie 2024.

Pe 17 iulie 2021, Denis Alibec a fost împrumutat de la Kayserispor la CFR Cluj pentru un an, având ocazia să se reîntâlnească cu Marius Șumudică, fostul său antrenor de la Astra.

Totuși, curând după venirea lui Alibec, Șumudică a fost înlocuit de Dan Petrescu, iar atacantul a început să fie utilizat tot mai puțin de campioana României de la acel moment.

În noiembrie 2021, Denis Alibec a fost exclus din lot de antrenorul Dan Petrescu din cauza unui incident de indisciplină.

Nemulțumit că nu urma să fie introdus pe teren, atacantul a părăsit banca de rezerve în minutul 70 fără a cere permisiunea.

Alibec nu s-a mai întors de la vestiare, iar ulterior a încercat să se justifice în fața conducerii, susținând că s-a dus la toaletă, conform gsp.ro.


Comentarii Facebook