CFR Cluj, imaginea zilei la meciul cu FCSB. Suporterii CFR au avut un mesaj subtil pentru fanii FCSB - FOTO


Imaginea zilei de duminică vine de la fanii CFR Cluj. Suporterii echipei din Gruia care au participat la o campanie de strângere a unor jucării pentru micuții aflați în nevoie, au transmis și un mesaj subtil galeriei FCSB cu ajutorul jucăriilor de pluș, la meciul de duminică.

„Imaginea serii vine din Gruia, acolo unde suporterii echipei CFR Cluj au aruncat pe gazon cu jucării de pluș la meciul cu FCSB, însă unele din ele au fost puse pe gard, cu fața către galeria adversă”, au transmis cei de la Ultras România 1918.

oaie.jpeg

„Aseară ni s-a umplut inima de bucurie când am văzut toată receptivitatea voastră pentru campania „O jucărie pentru un zâmbet”! Vă asigurăm că același sentiment va fi trăit și de copiii care vor primi aceste jucării de sărbători. 

Împreună, om cu om și jucărie cu jucărie, am reușit să aducem în Gruia o ploaie de zâmbete pentru micuții aflați în nevoie. Am demonstrat încă o dată că suntem o adevărată familie! Mulțumim atât celor care au ales să doneze în acest fel, dar și voluntarilor noștri fără de care nu am fi reușit ca această campanie să fie un real succes!”, au precizat cei de la CFR Cluj despre campania organizată la meciul de duminică.

Comentarii Facebook